FODBOLD - Serie 1, herrer 

Gundersted - Nibe: 1-1 (1-1)

Mål for Nibe: Andreas Schunck
Mål for Gundersted: Anders Munk

Freja Park i Gundersted dannede fredag aften rammen om serie 1 kampen mellem hjemmeholdet Gundersted og rækkens tophold Nibe. De to holds udgangspunkt var for Gundersteds vedkommende at holde afstand til bunden og for Nibes vedkommende at fortsætte den sejrsstime, der startede efter det i nyere tid værste og største nederlag til NBs førstehold på hele 9-1 til Skive.

Efterfølgende har holdet formået at vinde 7 kampe ud af 7 hvilket har udløst 21 point og en førsteplads i kreds 6. Freja Park i Gundersted er og har altid været et vanskeligt sted at få point med hjem fra, og det viste sig også fra kampens start, at resultatet af dagens kamp kunne gå begge veje. Gundersted er et stabilt og kompakt spillende hold, der kæmper med hjertet og hårdhed i nærkampene, det skulle Nibe holdet lige vænne sig til.

Nibe kom stille og roligt med i kampen. Nibe havde 60-40 i boldbesiddelse, og chancer var der til begge hold. Gundersted kom foran 1-0 efter 20 minutters spil med Anders Munk som målscorer. Nibeholdet var efterfølgende stadig meget på bolden og tilspillede sig enkelte muligheder. I det 36. minut fik Gundersteds Patrick Errington Borup et gult kort, hvilket Nibe udnyttede to minutter senere til at udligne til 1-1.

Nibes anfører Nikolaj Kjelder evar ophavsmand til scoringen, han slog fra højre kanten et indlæg ind til NB-topscoren Andreas Schunck der ikke svigtede, og Nibe var med i igen. Kampen bølgede frem og tilbage resten af halvlegen, og her nævnes skal Andreas Corfitz' fine forsøg: Andreas modtager bolden med ryggen mod målet, han formår at tage bolden til sig og i samme bevægelse vende rundt og sparke, og kun uheld gør, at bolden ikke går i mål, men rammer ydersiden af stolpen. Pausefløjt 1-1.

Gundersteds Patrick Borup kan her se dommeren på vej til at trække det gule kort, efter er begået frispark mod Nibes Gustav Sløk. Fra venstre Nibes spillere i grønt: Jesper Droob (2), Andreas Schunck, Gustav Sløk (liggende) og Niclas Schunck.

2. halvleg var knap i gang, før Nibe blev tildelt et straffespark: Andreas Schunck dribler i venstre side, han laver et indlæg, der bliver blokeret af en Gundersted spillers arm, kamptidspunkt er 48 minutter og NB kan bringe sig fortjent foran 1-2. Spillende træner Henrik Brunn skal sparke, men desværre for Nibeholdet sparker den rutinerede træner 1 meter over Gundersted målet og dermed fortsat 1-1.

Nibe havde så gode muligheder på hjørnespark: Anders Lassen, den stærke forsvarsklippe, har to store hovedstødsmuligheder, hvor især den ene mulighed burde have bragt Nibe på 1-2. Mod slutningen kunne Nibe med lidt held, endnu engang ha` lukket kampen; den unge talentfulde Gustav Sløk dribler sig fri i venstre side, og med et  flot spark, formår han at sparke bolden på indersiden af stolpen, men desværre for Nibe blev det stolpe ud. Nibes målmand Rico Geertsen blev kampens spiller og Nibes redningsmand. Han havde især i 2. halvleg gode redninger og mod kampens slutning kastede Rico sig uden tanke på eget helbred, tænder eller dårlig skulder, sig ned i en fremstormende og helt fri Gundersted spiller. Rico afværger den store Gundersted chance og kampen ender 1-1.

Nibe holdet ligger efter den uafgjorte kamp stadig nummer 1 i kreds 6 med 22 point, nu kun ét point foran Aalborg Freja, der har 21 point. Der resterer 5 kampe og Nibe møder Freja på udebane i den sidste kamp, måske bliver det til en oprykningskamp forbudt for børn, siger holdleder Franz Trikker.