Med et 0-3 nederlag lørdag og en 0-3 sejr mandag har Nibes bedste kvindelige fodboldhold sikret sig en ny halvsæson i serie 1.

FODBOLD - serie 1, kvinder

LØRDAG: Nibe - Team Viborg: 0-3

En kamp mod et team Viborg hold, som bare har været overlegen hele turneringen. For pigerne og undertegnede, handlede det især om, ikke at få kæmpe tæsk, siger holdets træner Diana Bergmos til Nibe Avis – og hun fortsætter: Pigerne kæmpede hele kampen, og holder igen team Viborg på 3 mål. Jeg er stolt over pigerne kæmper hele kampen og ikke giver op, selvom man på forhånd ved, at modstanderen er så god som Viborg! 

Team Viborg slutter sæsonen som et suverant nummer ét, med maksimum points efter 10 kampe. Nibe kunne med en mandags-sejr sikre sig 2. pladsen efter Viborg,

Rikke Nicolajsen i nærkamp mod Viborg.

MANDAG: Gundersted - Nibe: 0-3

Mål: Mathilde Buus Bergli, Alberte Frendrup, Rikke G. Nicolajsen.

Mandag var holdet på den igen. En enkelt hviledag for de fleste af pigerne, og for andre spilles der to dage i træk. Det kunne ses på pigerne, at vi havde en hård kamp for to dage siden, siger Diana Bergmos, træner for holdet. Efter blot 20 sekunder gør Mathilde Buus det til 0-1, den hurtigste scoring i år. Mathilde pressede deres forsvar til en fejlaflevering og fik sat bolden i mål.

Diana Bergmos fortsætter:
Efter et år i Nibe Boldklub har jeg fundet ud af, at ærkerivalerne er Hornum men lige så meget Gundersted, så spillerne var helt opsatte på, at kampen skulle vindes. 
Derudover var det kampen om 2. pladsen i puljen: 

Kønt spil blev det aldrig i Gundersted, på en forfærdelig bane og nærmest i mørke. Men pigerne kæmpede endnu engang 90 minutter og efter 32 minutter gjorde Alberte Frendrup det til 0-2. 

Det giver assisterende træner Marie Rask lidt mere ro i maven og det gav holdet lidt ro til at spille kampen færdig. Det blev en rodet affære på midten, og Nibe pigerne spillede desværre ikke fodbold. Men kampen endte 0-3 på mål af Rikke G. Nicolajsen i det 88 minut. 

Diana Bergmos konkluderer her kort efter denne, sæsonens sidste kamp: – Jeg er stolt af pigerne. Målsætningen var at blive i serie 1, og det må man sige de gjorde – en 2. plads er jeg rigtig godt tilfreds med. 
Nu går pigerne på fortjent vinterferie, og er klar til at tage en tørn mere i serie 1 i det nye år.