HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Aalestrup IF – Nibe HK 28-26 (11-12)

Målscorere for Nibe: Anders Møller Droob 8 mål, Mads Krogh 6 mål, Rasmus Skoda 5 mål, Andreas Brunsgaard 3 mål, Kris Kristensen 2 mål, Jacob Schüsler og Henrik H. Jensen hver 1 mål.

Nibe HK’s 3 div hold skulle fredag aften på besøg i Aalestrup, hvor rækkens tophold ventede. Michael Svenstrup udtalte før kampen: Vi ved det bliver en meget svær opgave ude mod Aalestrup, men vi har på det seneste været inde i en rigtig god udvikling, vi har næsten styr på alle vores skader og vi træner rigtig godt, så jeg er sikker på at vi kommer med alt vi har trods at vi skal møde topholdet og at det altid er svært på udebane i Aalestrup.

Allerede fra første fløjt var der super intensitet på kampen, begge hold spillede rigtig stærkt i forsvaret og  skulle derfor virkelig anstrenge sig for at score mål, det bevirkede at de mål der blev lavet også var godt gennemspillede og af stor kvalitet, og da første halvleg sluttede med at Anders M. Droob i sidste sekund kanonerede bolden op i langt hjørne fra midten af banen til en fortjent Nibe føring på 11-12.

I anden halvleg startede Nibe godt ud med et super forsvar og godt angrebs spil, og midt i halvlegen bragte Nibe sig foran med 13-17, og havde kampen i fuld kontrol. Så kom slut perioden hvor Nibe, blev ramt af en del uheldige kendelser, i takt med at et supert medlevende publikum og de rutinerede Aalestrup kræfter Jesper Olesen og Jannick Christensen trådte i karakter. Og Aalestrup kunne med et topholds held og dygtighed bringe sig foran  til kampens slutresultat 28-26 i kampens døende sekunder.

Jeg synes virkelig at drengene fortjener stor ros for deres indsats i dag, vi fighter og kæmper rigtig godt, og alligevel bliver det ikke til point, det er vi rigtig skuffede over, og set over hel kampen synes jeg vi havde fortjent at vinde i dag , men tingene flasker sig ikke for os i slutfasen, her går alt Aalestrups vej så vi desværre igen taber med marginalerne mod os. Slutter træner Michael Svenstrup

Nu er der grundet vinterferieperioden kamppause indtil lørdag d. 22 februar hvor Nibe HK spiller på hjemmebane mod Tornby, igen en spændende ”finalekamp” for Nibe HK i kampen om at konsolidere sig midt i 3 division pulje 1.