HÅNDBOLD - serie 1, damer

Nibe HK - AIK Vejgaard: 26-20 (10-13)

Mål for Nibe HK: Anne Baand 9 mål, Anne Sofie Jensen 6 mål, Inger Marcussen og Astrid Dalum hver 4 mål, Sofie Klitgaard 2 mål, Amalie Adelsen 1 mål.

Med to points i en sejr over AIK Vejgaard, rykkede Nibe Håndboldklubs bedste damehold fri af nedrykningsfaren.

Torsdag aften spillede Nibe Håndboldklubs bedste damehold en vigig turneringskamp mod Vejgaard. Vejgaard ligger i bunden af puljen med 0 point. En sejr for Nibe ville betyde, at holdet kunne rykke en plads op i puljen, og dermed væk fra nedrykningspladserne.

Træner Annette Jensen fortæller:
Kampen mod Vejgaard startede meget initiativløst og dårligt for os. Vores forsvar fungerede ikke optimalt, og vi havde rigtig svært ved at score i den anden ende. Efter ti minutters spil var vi bagud 7-2, og vi havde det rigtig svært på banen. 1. halvleg blev aldrig rigtig god for os, men vi formåede at komme på 10-11, men kom aldrig helt op på Vejgaard i første halvleg. Ved pausen var vi bagud 10-13.

Anden halvleg blev en helt anden kamp for os. Ret hurtigt i anden halvleg hentede vi Vejgaard, og derfra øgede vi føringen. Pigerne spillede rigtig godt sammen, og vores forsvar fungerede en del bedre også. Ea Faurholt stod en flot anden halvleg i målet, og i angrebsspillet tog særligt Anne Baand og Astrid Dalum fat. Vi vinder kampen 26-20. Jeg er stolt af pigernes indsats, som førte til sejr,  efter så svær en start på kampen, slutter Nibe-træneren.