FODBOLD: Træningskamp, kvinder:

Nibe Boldklub (S1) – Aalborg Freja (JS): 4-1 (1-1)

Søndag havde Nibes serie 1 kvinder besøg af Aalborg Freja fra Jyllandsserien i årets første alvorlige træningskamp.

I regn og blæst på kunstgræsbanen skulle der gå 20 min før kampen ligesom havde sat sig efter en noget rodet start fra begge hold, fortæller Michael Frendrup, holdleder for Nibe.

Aalborgenserne kom foran 0-1 på en lille misforståelse i Nibes bageste rækker. Herefter overtog Nibe mere og mere spillet og overtaget på midtbanen og minsandten om det ikke lykkedes Rikke Godsk at udligne kort før pausen på et flot langskud.

2. halvleg havde Nibe fortsat bolden mest spillet foregik mest på modstanderens halvdel. Midt i halvlegen viste 15 årige Kristina Brutsaert sin hurtighed og overspurtede sin direkte modstander og udplacerede sikkert keeperen til 2-1. Kort efter viste Mette B. Pedersen sit overblik og scorede et flot mål efter at have snydt sin modstander på baglinjen, et træk ind i banen og løftede bolden over keeperen i det lange hjørne.

Kort før tid scorede Matilde Holm på et tørt skud efter flot opspil i højre side og en »cutback« som det hedder nu om dage.

Helt igennem en flot indsats og holdet og Nanna Julin havde også en stabil dag i Nibemålet med flere gode indgreb og igangsætninger. Der var debut til Cecilie Gyntelberg fra Chang, som prøvetræner i øjeblikket og vi håber selvfølgelig at hun permanent kommer i den grønne trøje, siger Michael Frendrup.

Cheftræner Jens Thorup roste også hele holdet for en god indsats under svære forudsætninger med regn og blæst, og ser frem til næste udfordring, som er Brønderslev IF's bedste kvindehold.