Den første betydende fodboldkamp på Nibe Stadion i år spilles onsdag aften, når Nibe Boldklubs bedste kvindehold møder RKG i Sydbank Pokalturneringen.

Ud over sæsonpremieren for en betydende kamp, byder onsdagens aftenkamp på Nibe Stadion også på både kamp-premiere til holdets træner Jens Thorup og holdleder Michael Frendrup – og til hele fem nye spillere på holdet.

– Vi er jo i Nibe så heldige, at der er spillere nok til to hold, og det alene gør, at jeg kan udtage de bedste til aftenens pokalkamp, siger Jens Thorup, der giver førsteholds premiere til Amalie Vestrup, Clara Kalstrup, Nanna Bruhn Jørgensen, Kristina Brutsaert og Nanna Brix.

Om dagens modstander RKG siger Jens Thorup, at han og holdet ikke kender særlig meget til naboholdet fra øst – men alene i kraft af, at vi i Nibe har to hold, og RKG kun kan mønstre ét hold gør, at jeg ser optimistisk på mulighederne for at gå videre i turneringen, siger Jens Thorup til Nibe Avis.

Truppen har trænet gennem knap en måned, og Nibe stiller med følgede spillere, hvoraf de fire sidstnævnte er hentet fra klubbens U-16 årgang: 

Nanna Bendix Julin

Marie Vasegaard

Lea Rytter Mosegaard

Tania Dahl Andersen

Michelle Laursen

Mette Brøndbjerg Pedersen

Mathilde Buus Bergli

Rikke Godsk Nicolajsen

Sara Godiksen

Amalie Vestrup 

(Ny fra Løgstør IF)

Kristina Brutsaert – U16

Clara Kalstrup – U16

Nanna Brix – U16

Nanna Bruun Jørgensen – U16