FODBOLD – SERIE 2:

St. Restrup IF– Nørresundby: 6-0 (2-0)

Målscorer: 1-0, 2-0: Christian Montoya, 3-0: Andreas Horskjær, 4-0: Nicolai Olsen, 5-0: Andreas Horskjær, 6-0: Anders Holt

St. Restrup IF åbnede, fredag aften på et solbeskinnet Frejlev Stadion, sæsonen i serie 2 mod Nørresundby. Et opgør der var forventet meget af hos de lokale bysbørn, men omvendt er Nørresundby altid en svære ”størrelse”, da de som andethold til deres danmarksseriehold altid er svære at spå om. De kan komme med en trup, der bærer præg af danmarksserieniveau, mens de også komme med noget, der ”bare” minder om serie 2-niveau.

St. Restrup IF satte sig på opgøret fra kampens start, og det var tydeligt at det var et hjemmehold, der var indstillet på at komme godt fra start i sæsonens første kamp i serie 2-turneringen. Kampen var kun knap 10 minutter gammel, da Haris Dzanovic fandt Christian Montoya, der sikkert scorede til 1-0. Øjeblikket efter var denne duo atter spå spil. Haris Dzanovic var atter i oplæggerens rolle til Christian Montoya, der scorede til 2-0. Efter scoringen havde St. Restrup IF forsat den absolutte spildominans, hvor Christian Montoya ad flere omgange havde den afgørende mulighed for at fuldende sit hattrick i kampens første halvleg, men den afgørende skarphed manglede i disse situationer. Derfor var det ”en lille” 2-0 føring hjemmeholdet gik til pause med.

Anden halvleg var som kampens første. Det var et hjemmehold, der var i teten. Efter 55 minutter fandt Christian Montoya Anderas Horskjær, der afdriblede målmanden og scorede til 3-0. 10 minutter senere bragte St. Restrup IF sig på 4-0, da Nicolai Olsen på fornemmeste vis, fra kanten af målfeltet, sendte bolden over i det lange målhjørne. Efter 85 minutters spil udbyggede Andreas Horskjær føringen til 5-0, mens Anders Holt i kampens sidste minut scorede til 6-0. Dette blev også kampens resultat – en knusende premieresejr i sæsonens første kamp.