Årets første serie 1 herre turnering kamp blev endelig afviklet på Nibe stadion i lørdags.

Til den nye sæsonstart var der mange nye ansigter. På trænerbænken har NB sagt farvel til træner teamet Henrik Bruun og Bjarke Skau og goddag til Nicolai Nielsen og Allan Nicolajsen. 

På spillersiden er der sagt farvel til Anders Lassen, Nicolaj Kjelder, Henrik Bruun, Rico Geertsen, Kasper Jørgensen og Jesper Droob.

Nye spiller der er kommet til er: Målmand Anders Lund, Niels Rise, Laurits Rasmussen, Bertil Lasthein og Simon Sørensen.

Nibe Boldklub – Nordvestmors: 0-2 (0-1)
Det var et meget forynget Nibe hold, der mødte Norvestmors i første turneringskamp. Nibeholdet kom godt i gang med kampen, og bolden var på Nibefødder det meste af tiden. 15 minutter var spillet, da Nibes Niclas Schunck spilles og alle forventer en 1-0 scoring til NB. Men Niclas tøver i sparkeøjeblikket og bliver tacklet af en Nordvestmors spiller.
Nibe er i første halvleg stadig mest på bolden og tilspiller sig 3-4 store chancer, men får ikke bolden sparket ind i målet.
Norvestmors stod dybt i deres udgangsformation, og på en kontra løber de igennem Nibes forsvar og scorer til 0-1 hvilket var stillingen ved pausen.

2. halvleg bar præg af den stærke varme med 33 grader, der prægede Nibe stadion, tempoet var ikke speciel højt, men alligevel tilspillede Nibe holdet sig chancer. der burde være scoret på. Men Nibespillerne var uskarpe og heldigvis for udeholdet var de udstyret med en rigtig god keeper. Norvestmors formår trods Nibepres at score endnu engang til slutresultatet 0-2.

Træner team'et for Nibe Boldklubs bedste fodboldhold: Nicolai Nielsen (t.v.): Ny cheftræner, Allan Nicolajsen (t.h.): Ny assistenttræner: Allan Nicolajsen.