FODBOLD – SERIE 1

Nørager - St. Restrup IF: 0-4 (0-1)

Målscorer: 0-1: Nicolai Olsen, 0-2: Jens Holt, 0-3: Mike Nørgaard og 0-4: Jens Holt

Lørdag eftermiddag gæstede St. Restrup IF det smukke stadion i Nørager. St. Restrup-træner Michel Valdemar kunne stille noget, der lignede stærkeste holdopstilling.

St. Restrup IF startede kampen i teten. Det var tydeligt at det var et presset Nørager-hold, de var oppe i mod. Et hold der tidligere i sæsonen havde fået »ørene i maskinen« af flere af rækkens hold. St. Restrup IF producerede flere rigtig gode scoringsmuligheder, men cadeau til Nøragers målmand, som viste sig som en god sidste skanse for sit hold. St. Restrup IF fik dog hul på bylden i første halvlegs sidste minut. Nicolai Olsen omsatte en god mulighed, og sendte bolden i mål til 0-1. Dette var også stillingen ved pausen.

Pausen benyttede St. Restrup-træner Michel Valdemar til at lave justeringer – Jens Holt blev sendt i front, hvilket betød, at Patrick Lindberg blev rykket ud på kanten. Det skulle vise sig at være en klog træner-disposition.

Få minutter inde i anden halvleg kvitterede Jens Holt for tilliden, og scorede til 0-2. Efter scoringen bibeholdt hjemmeholdet sin meget defensive tilgang til opgøret. Der var konsekvent 11 mand bag bolden, og ikke den store kreativitet fremad banen at spore. Efter en times spil scorede St. Restrup IF’s Mike Nørgaard til 0-3. Inden dommerens sidste fløjt fik Jens Holt fordoblet sin scoringsrate, da han, med sit andet mål, scorede til slutresultatet 0-4.

St. Restrup-træner Michel Valdemar var efter opgøret meget tilfreds med sit hold, som producerede mange målchancer mod et hold, der spillede med det de havde, hvilket var en yderst defensiv tilgang. – Det gør det svært, når man er oppe mod et hold, som ikke ønsker at spille bold, men blot at overleve, fortalte St. Restrup-træneren efter kampen.