FODBOLD, serie 2

Nibe-Hadsund: 1-0 (1-0)

Målscorer Nibe: Bertil Lasthein

Kampens spiller: Asbjørn Corfitz

Sikke en indsats af Nibe. Første halveg var på yderst højt niveau, hvor topholdet fra Hadsund ikke fik et ben til jorden og halvlegen igennem blot lignede kegler. Det unge Nibe hold så og mærkede konsekvensen ved at bygge et nyt hold op i foråret med mange unge spillere, hvilket bød på mange nederlag. Starten af denne sæson har betydet samme modgang men holdet har bevaret troen og denne er nu ved at bære frugt.

Tilgangen af rutinerede Nibe drenge, som Martin Sandvej og dagens kampens spiller med 12 stemmer, Asbjørn Corfitz har i den grad givet en stabilitet og ro i truppen. Disse drenge kan nå langt.

Hadsund lagde et højt pres de første 5 minutter, men så var det også nærmest eneste gang de var over midten. Nibe spillede med hurtig boldomgang, hvor alle tilbød sig og tog de rigtige løb gennem Hadsunds ellers så kompakte kæder. Første chance tilfaldt Niels Rise som modtog bolden fra en velspillende Martin Sandvej men afslutningen røg lige forbi det lange hjørne. Kort tid efter var lavede Nibe et mønster angreb, hvor Asbjørn Corfitz fandt Bertil Lasthein som sikkert kunne gøre det til 1-0. Nibe var også tæt på 2-0, da Niels Rise igen kom tæt på men afsluttede i sidenettet.

Der var stor ros til spillerne i pausen, som blot fik at vide de skulle fortsætte. 2.halvleg var dog på ingen måder prangende rent spillemæssigt, hvor Nibe ofte stressede men en vanvittig indsats af forsvaret, midtbanen og returløb fra kanterne gjorde at Nibe holdt stand. Eneste mulighed for Hadsund var en afslutning, som Jonas Frendrup flot fik lapperne på og reddede på overliggeren.

En fremragende holdindsats som gør resten af efteråret yderst spændende for Nibe. Næste kamp er ude mod Valsgård lørdag den 25/9 kl. 13.00, så afsted og støt holdet til næste kamp, lyder opfordringen fra holdets assistenttræner Allan carol Nicolajsen.