FODBOLD - serie 2

Nibe hentede sæsonens første sejr på udebane.

Støvring-Nibe: 0-1 (0-1)

Målscorer Nibe: Simon Sørensen

Gule kort: Mads Vasegaard, Simon Sørensen

Kampens spiller: Bertil Lasthein

Tirsdag den 14. september skulle Nibe en tur til de evige rivaler fra Støvring. Sæsonens ubestridte vigtigste kamp, hvor et nederlag til Nibe kunne betyde et enormt pres på chancen for overlevelse i den sidste del af sæsonen.

Kampen startede meget lige, hvor begge hold skulle se hinanden an. Efter 15 minutter begyndte Nibe dog at røre på sig. Bertil Lasthein havde en god afslutning fra distancen, som blev reddet af målmanden og kort tid efter var Gus også på spil og havde en fin afslutning. Støvring prøvede at svare igen ved at angribe med mange folk, hvilket tvang Nibe til stå dybt og bruge mange kræfter på returløb, alligevel var det Nibe som var farligst, hvor især Bertil spillede en pragtkamp. Efter 30 minutter kom forløsningen til Nibe. Gus slog et godt indlæg ind fra hjørnespark, hvor Simon Sørensen steg til vejrs og headede den flot i mål til 1-0. Kort før pausen tog Bertil Lasthein en solotur gennem Støvrings forsvar og var alene med målmanden men afsluttede desværre lige på.

2.halveg bød på det hele på nær mål. Allerede efter 5 minutter var Bertil igen alene med målmanden men afsluttede desværre igen lige på. Støvring kom længere og længere frem på banen, hvor Nibes midtbane og forsvar kæmpede bravt imod. Kampen buldrede frem og tilbage de første 20 minutter med de største chancer til Nibe og især Bertil, som var her, der og alle vegne kampen igennem. 2 yderligere store muligheder havde han for at lukke kampen, men den sidste kølighed manglede. De sidste 20 minutter blev ren overlevelse for Nibe. Holdet blev nok lidt bange for at vinde rent mentalt, grundet den store modgang holdet har oplevet tidligere. Der var drama for alle pengene til sidst, som bød på to gule kort til Nibe og et til Støvring. 10 minutter før tid havde Støvring deres første rigtige chance, hvor de endelig kom igennem Nibes solide forsvar men Jakob Rise reddede på stregen. 5 minutter før tid var de tæt på igen men en fremragende redning fra Jonas Frendrup forhindrede dette, da han kastede sig ud mod skuddet for tæt hold. Nibe holdt stand og brød ud i kæmpe jubel efter kampen. Cheftræner udtalte efter kampen: »Ingen havde sagt noget til, hvis denne kamp var endt 4 eller 5-0. Drengene spillede og kæmpede godt i dag. Nu skal de bare tage denne følelse med ind til næste kamp.«. Assistent Allan Nicolajsen supplerede: – Jeg har sjældent oplevet så meget modgang for et hold, som vi har oplevet det seneste år. Spillerne har dog vist sammenhold på højt niveau og de fortjener om nogen denne sejr. Fremragende indsats hele vejen rundt.

Næste kamp er mod rækkens nummer 1 Hadsund, søndag kl. 15.00 i Nibe