Nibe HK – IK 1919 Aalborg: 30-14
Nibe HK – Skalborg SK: 27-17
Skalborg SK – Nibe HK: 18-22

Tre kampe spillet og 6 point, det kan ikke blive en meget bedre uge, siger en sygemeldt Nibe-træner Casper Drensborg, der her fortæller kort om de seneste tre kampe:

 – Vi startede tirsdag med at møde Aalborg 1919 og vi spillede en god kamp med masser af tempo og godt forsvarsspil så den kamp var hurtigt afgjort, og vi tog en sejr på 30-14 uden at modstanderen var i nærheden af at presse os. 

Anne Sofie Jensen presser Skalborg-forsvaret og lægger an til scoring.

Næste opgave var torsdag mod Skalborg som vi tidligere havde slået i pokalen i starten af sæsonen, de kæmpede med afbud og sygdom, så de kom med hold der ikke kunne presse os på nogen måde. Vi spillede ikke specielt godt den de spillede langsomt og atypisk så vi blev lullet lidt i søvn. Men efter at gå til pause foran med 10 blev det en stille dag på kontoret og den blev kørt stille og roligt i hus med en sejr på 27-17 og samtlige 10 markspillere på tavlen. 

Søndag drog vi mod Skalborg, og grundet sygdom havde jeg sendt herre trænerne Lasse Møller Thomsen og Thomas Hoe Larsen afsted med mit hold. 
Det blev til endnu en sejr, og vi på kvindesiden er glade for, at vi kan være behjælpelige med at give herrerne lidt point og selvtillid på kontoen, da de ikke selv har fået den bedst mulige start på sæsonen.

– Jeg vil gerne rose hele kvindesiden i Nibe HK, hvor vi virkelig har flyttet os med begge hold og er med i toppen i såvel serie 1 som serie 2. 
Vi spiller flot og vi har et godt sammenhold, hvor alle hjælper hinanden, og det aftvinger såvel respekt som ros, slutter Casper Drensborg.

Tirsdag aften står kampen i Aalborg Stadionhal, og modstanderen er igen IK 1919 Aalborg. 

Bagerst fra venstre Casper Drensborg, Lærke Alberg, Sofie Klitgaard, Julie Stoltz, Amalie Bach Adelsen, Anne Sofie Jensen og Susanne Adelsen. Forrest fra venstre Caroline Abildgaard, Marie Enzenbach, Marie Dalum, Anne Baand, Anne Vestergaard Jensen og Maria Agerboe Sondrup.