HÅNDBOLD – Jyllandsserien, kvinder

Svenstrup/Godthåb IF – Nibe HK: 14-23 (9-13)

Mål for Nibe: Julie Jensen 11, Nadja Batsberg 6, Anne Sofie Jensen 3, Serine Nord 2 , Anne Jensen 1.

Sidste kamp i denne sæson stod søndag i Svenstrup, hvor Nibe HK’s bedste kvindehold med en sejr kunne spille sig op i 3. division. Kravet til spillerne var derfor en sejr, og alt andet ville være en skuffelse, idet dagens modstander gennem hele vintersæsonens anden halvdel har ligget sidst i Jyllandsserien, og helt uden points.Flere af pigerne var nervøse ved fremmødet. Men det lettede lidt, at Svenstrup kom med syv spillere og lignede en overkommelig opgave. Nibes træner Casper Drensborg fortæller:

– Vi starter kampen fint med et kvarters flot spil og vi var foran 8-2. Anden halvdel af 1første halvleg blev lidt noget rod med mange brændte chancer og rodet angreb og ufokuseret. spil 

Nibes spillere kom heldigvis fint ud til anden halvleg og kom hurtigt foran med et par stykker mere. Vi spiller ikke vores livs bedste kamp men når kvaliteten fra modstanderen heller ikke er bedre bliver det en kedelig kamp som bare skulle overståes fra begge parter. Hjemmeholdet ville ingen ting, og vi gjorde kun det nødvendige før fejringen kunne begynde og champagnen kunne poppes, idet sejren aldrig var i fare. 

Nibes Julie Jensen blev topscorer med i alt 11 mål. Her sender hun kuglen afsted til ét af målene.

Casper Drensborg: – Da det var min sidste kamp i spidsen for alle de dejlige kvinder, vil jeg gerne rose hele Nibe HK for min tid i klubben. Det er en super klub på alle parametre, både som træner og som spiller. 

Stor ros til alle mine dejlige kvinder, som fortjener alt den store ros. Det er ikke bare Jyllandsserie truppen,men også serie 2, som har klaret sig flot også. 
Jeg har fået en masse nye venner, hvor jeg helt sikkert kommer og ser et par kampe i 3 division, og så er jeg så heldig at jeg ved, der som de 2 foregående år vil komme en flok af disse dejlige kvinder til min by Stoholm til Stoholms årlige skumhåndboldstævne.
Tak for tiden i Nibe HK og held og Lykke med fremtiden og turen i 3 division, slutter Casper Drensborg.