FODBOLD: Jyllandsserien, kvinder

Astrup IF  - Nibe B 1-1 (1-1)

Målscorer for Nibe: Kristina Brutsaert 

For årtier siden, hvor man i Nibe Boldklub spillede de første træningskampe på byens dyrskueplads - ja så ville det have været det rene billardtæppe i forhold til det, Astrup Stadion kunne byde på til dagens kamp i Jyllandsserien for kvinder.

Derfor måtte der skiftes taktik fra det, holdet er vant til og til en taktik, der allermest mindede om en gammel tipslørdag pokalkamp mellem Oldham og Millwall en våd og råkold eftermiddag. 
Kønt blev det aldrig, bevares – ind i mellem var der da 3-4 afleveringer i egne rækker, men ellers var det lange bolde for begge hold, der prægede kampen. 
I en ellers lige kamp var det dog Nibe, der var tættest på en afgørelse 10 minutter før tid, da holdets maskot, Olivia Engelgreen Sørensen, bankede bolden på trekant samføjningen fra kanten af feltet. 

– Nu er vi på tavlen og noget tidligere end sidste sæson, så hvad kan det ikke blive til - udtaler en sikker sidste skanse i form af målmand Nanna Bendix Julin. 

– Jeg vil gerne rose hele holdet for at kunne omstille sig til en så umulig og tung bane, når holdets krumtap Cecilie Gyntelberg måtte ud de sidste 10 minutter med krampe i begge lægmuskler; ja så er der løbet lidt ekstra meter, udtaler en stolt træner Michael Frendrup. 

Næste kamp er hjemme søndag 16. april hvor Aalborg KFUM kommer på besøg.