Torsdag den aften drager Nibe HK’s bedste damer til Frederikshavn for at spille topopgør; en kamp som med stor sandsynlighed kan af gøre hvem der tager den direkte oprykning til 2 division, selv om der mangler en del kampe efter denne kamp. 

Den omvendte kamp vandt Frederikshavn i Nibe med 23-20, efter at vi førte med 14-10 i starten af 2 halvleg, men vi gik fuldstændig i stå de sidste 15 minutter af kampen, så der er kun en sejr der tæller på torsdag, siger holdets træner Mogens Roed:

– Frederikshavn er en god blanding af unge og rutinerede spillere, en del af den har også spillet på højere niveau, så vi skal virkelig være klar fra start, og få kampen over på vores præmisser, omvendt har vi også spillet godt på det sidste, og laver mange mål i kampene, så vi tror på at vi kan hive sejren hjem til Nibe. Nu har vi haft sidste træning tirsdag og melder alle mand klar, dvs at målmand Lærke Alberg Christensen er hjemme igen efter ferie, så vi kommer i stærkeste udgave.

Træner Mogens Roed.

Vi ved godt kampen er en torsdag aften kl 20 i Frederikshavn, men alle os omkring holdet, håber på at der kommer en del Nibe tilskuere til kampen, og hjælper os til sejr, i den svære udekamp, slutter Mogens Roed.