Fredag var en særlig mærkedag for Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup, idet den kun tredje chef for forretningen i knap 50 år blev budt velkommen. Og selv om selve »brugsen« har en langt ældre historie, tæller »nyere tid« fra 1971, hvor den legendariske uddeler Thorkild Christensen fik ideen til at handle mere med langvarige forbrugsgoder, i forlængelse af selve Daglig Brugsen.

For 11 år siden overtog den dengang mangeårige sælger Preben Bisgaard jobbet som leder af køkken- og hvidevare koncernen, og fredag var så dagen kommet, hvor næste generation skulle tage over.

Claus Nielsen tiltrådte nemlig fredag som ny direktør for »St. Ajstrup«, som den nye topchef ynder at benævne sin og de mange medarbejderes arbejdsplads. Claus har de seneste tre år varetaget jobbet som salgs- og marketingchef, og har nu afløst Preben Bisgaard, som de kommende måneder vil give support til den nye direktør, indtil han sidst på foråret takker af.

Fredag havde St. Ajstrup budt til »goddag og farvel reception«, hvor såvel leverandører og andre forretningsforbindelser, kunder, lokale borgere og medlemmer af brugsen samt personalet havde mulighed for at hilse på og i øvrigt opleve virksomheden med en omfattende udstilling af køkken-, bad og garderobe miljøer.

Det lykkedes Nibe Avis at fange alle tre chefer fra de seneste 48 år - som på billedet herover.