NIBE AVIS – kommentar:
Sidst på året i år – nærmere bestemt tirsdag den 16. november – skal der igen stemmes om, hvem der skal repræsentere os alle i byråd og i regionsråd.

Nibe Avis har en tradition for at følge disse valg ganske tæt, når det gælder repræsentationen af lokale kandidater. Dette vil i år igen være tilfældet, og vi lægger ud allerede i denne uge.

Og selv om der fortsat kan anmeldes flere kandidater til byråds- og regionsråds valget, har Nibe Avis og fire lokalt bosatte kandidater valgt at gå i samarbejde om at udbrede kendskabet til disse kandidater.

Nibe Avis vil de kommende måneder være omdrejningspunkt for kampagnen STEM LOKALT, der skal sikre, at kandidater til såvel Aalborg Byråd som til Regionsrådet for Nordjylland, der er bosiddende i Nibe Avis’ fysiske udgivelsesområde, skal prioriteres højt, når krydset skal sættes på stemmesedlen den 16. november.

Også en række organistaioner, som Nibe Avis har kontakt til, vil ytre sig senere i valgkampen. 

I denne uges udgave bringer vi et »Kick-off« på den kommende valgkamp.

Omkring 1. september vil vi så intensivere dækningen af valgkampen. Det sker med udgivelse af ikke mindre end tre Valg-Aviser, som med ca. en måneds mellemrum udsendes sammen med Nibe Avis.

Her vil man møde de lokale kandidater igen, og der bliver lejlighed til i debatform at drøfte valgkampens emner.

Jacob Søndergaard, redaktør

Læs om hver af de lokale kandidater på dobbeltsiden i Nibe Avis' trykte udgave.