For tredje gang arrangeres der Reunion 80’er fest i Vegger, og alt tyder på endnu en succes i Vegger næste lørdag. I både 2015 og 2016 væltede Reunion 80’er festen næsten Vegger Idræts- og Kulturhus, og der er lagt op til endnu et brag af en fest.

Veggers lokale foreninger og Festudvalget sørger for perfekte rammer, skøn mad, festlige 80’er drinks og fantastisk musik, så den ægte Vegger Kro stemning forventes helt i top.

– Det er altid med stor spænding, når man arrangerer en sådan fest – og med to store successer i 2015 og 2016, er vi godt klar over, at presset er stort. Men alt tyder på, at denne fest simpelthen har fået godt fat i det modne publikum, som virkelig giver den gas på både dansegulvet og i baren, og fester igennem det halve af natten, siger Birthe Dencker Sørensen fra Festudvalget..

– Vi bibeholder vores populære koncept, og i år er det lykkedes os at finde endnu et nyt navn til plakaten – nemlig det skønne og populære 80’er orkester, More, som har fundet instrumenterne frem i dagens anledning. More vil sammen med Decibel og The Bats /Heavy Clouds sørge top underholdning hele aftenen og vores kendte DJ’s Thomas og Nuser spiller op med lækre 80’er numre i pauserne. Lys og lyd er trygt lagt i hænderne på musikstudiet Dreamland, som i det daglige bl.a. turnerer med professionelle bands som Lars Lilholt og Johnny Logan, så her bliver der heller ingen »slinger i valsen«, siger Birthe Dencker Sørensen 

Alle disse dygtige og erfarne musikere vil hele aftenen underholde non-stop med fantastisk 80’er disco-, pop- og rockmusik, så der bliver ikke mange minutter til at hvile benene og pudret næsen - den får fuld gas hele aftenen.
Baren vil være fyldt op med alt hvad hjertet begærer til yderst favorable og næsten 80’er priser, så der vil være noget for enhver smag, og det er sikkert, at ingen forlader festen uden tørsten er slukket og danseskoene er slidt ned.

– Det er helt unikt, at vi efter så mange år kan genskabe denne fantastiske Vegger Kro stemning, som jeg så tydeligt husker, og jeg glæder mig til endnu engang at byde de feststemte gæster velkommen ved indgangen slutter Leif Ørndorf, tidligere krofatter på Vegger Kro.

Der er fortsat billetter til salg, oplyser festudvalget.

http://www.e-pages.dk/nibeavis/601/3