Festudvalget kunne byde velkommen til en hal, som var fyldt af feststemte gæster, og alle fik til fulde indfriet forventningerne med lækker mad fra Krastrupsøgaard, udsøgte drikkevarer til 80’er priser og  lækker musik til øregangen. 

Danseskoene blev i den grad rørt, og der var ikke mange minutters hvil, til at få pudret næsen og farvet læberne. 

Der blev snakket og hygget, drukket sjusser i massevis og stemningen steg til uhørte grader i løbet af aftenen. Stemningen var i top, danse-

gulvet var fyldt, og der blev rocket og rullet til de allerbedste og mest populære 80’er numre, så det gav genlyd i hele Vegger og omegn.

The Bats/Heavy Clouds åbnede ballet med »Dance the night away«, og gæsterne

nærmest myldrede ud på dansegulvet,  som var fyldt fra start til slut. The Bats blev stærkt efterfulgt af yderligere et af 80’ernes kendte dansebands More, som udelukkende havde øvet op til denne specielle lejlighed. De gav gæsterne fuld valuta for pengene med dejligt popmusik, og toppede med  80’er hittet »Guardian Angel«, som fyldte dansegulvet til bristepunktet.

Herefter gik vores alle sammens lokale Decibel på podiet, og leverede varen med stor entusiasme og energi. 

I pauserne gav DJ’s Thomas Boberg og Nuser den gas med  pop- og discomusik – så træbenet blev svunget i allerbedste stil til langt ud på natten.

I baren var humøret også højt, de kendte tjenere svingede masser af kulørte drinks over disken, mens de sang og rockede med på musikken fra scenen. 

– Vi er dybt imponerede over, at vi har skabt en tradition med SÅ mange gæster – det er helt unikt i disse tider.

Alle gæsterne kom med højt humør i deres fineste dress og helt klar til at feste igennem. Vi er imponeret, og dybt taknemmelige over, at få så meget opbakning, det havde vi aldrig drømt om kunne lade sig gøre – og slet ikke 3 år i træk siger Birthe Dencker Sørensen fra Festudvalget, som efter dette års fest sammen med Helle Iversen giver stafetten videre til Kaja Dalsgaard og Asger Andersen fra Veggers Foreningsliv.

Preben Hansen, Anne og Sander Troelsen  bliver også afløst af nye kræfter,  og de vil med garanti, i samarbejde med Henry Pedersen og Leif Ørndorf gøre alt, for at give gæsterne flere 80’er fester med spændende tiltag.

Kaja Dalsgaard takkede de udtrådte medlemmer for deres store og entusiastiske arbejde i Festudvalget, og kunne garantere, at de i den grad vil arbejde videre med projekt »80’er fest i Vegger«.

Denne fantastiske stemning må vi bestemt gentage  – det nye udvalg skal evaluere, og så må vi se, hvornår næste fest skal sættes i søen.  Successen igen i  år giver selvfølgelig blod på tanden, og med nye kræfter er det ikke til at vide, hvad vi finder på siger Leif Ørndorf fra Festudvalget.

Leif Ørndorf, Henry Pedersen, Kaja Dalsgaard og Birthe Dencker Sørensen takkede af for denne gang, men festen vender tilbage næste år, lover de.