SDK kåret som Advanced Dealer af Case Construction

Case Construction importøren S.D. Kjærsgaard har opnået den højeste anerkendelse i EMEA regionen til dato i Case Constructions kvalitets program, Pinnacle Exellence Program.

Peter Lundsbjerg, som er fabrikkens mand med ansvar for bl.a. Danmark og Norge udtaler: – Jeg er rigtig stolt over at vores danske importør og forhandler SDK, er lykkes med de mange indsatser de har gjort, og det er set på de målinger der er lavet, og som Peter Lundsbjerg uddyber er der målt på kvalitet i eftermarkedet, uddannelse af medarbejdere, kundetilfredshed og dermed også evnen til at vore Case kunder kommer igen – og så sidst men ikke mindst antallet af serviceaftaler.

Fra SDK lyder det fra Gitte Mortensen: – Det er bare så stærkt at vi har fået denne annerkendelse, der er arbejdet hårdt og målrettet efter Case´s høje standarder, af hele teamet i reservedele og service, det som vi populært kalder eftermarked, de har det lys i øjnene der skal til, og retter ryggen og servicerer kunden 24/7/365. - Nu skal vi bare holde kursen og fortsat udvikle os, det er"The SDK Way", slutter en synligt tilfreds drifts- og økonomidirektør.

Case Construction lægger til grund for deres udviklings- og kvalitetssikrings programmer at de skal være værdiskabende for kunden, importøren og mærket, de skal tilføre merværdi. Og meddeler at niveauet hele tiden hæves med det mål for øje, at udvikle stærke maskiner i stærke organisationer, og mennesker er alting.