Nibe Handelsforening, der tæller 56 forretningsdrivende inden for detailhandel og liberale erhverv i Nibe, holdt torsdag generalforsamling.

Foreningens afgående formand, tidl. bankdirektør Bjarne Svendsen kunne i sin sidste årsberetning for foreningens virke konstatere, at 2016 har været et aktivt år for de lokale forretningsdrivende med konfirmandshow, deltagelse i Nibe Samråds initiativ med rengøring af midtbyen, sommer- og vinterudsalg, Gammeldags Torvedag, adskillige modeshows samt andel i arrangementet af Kulturnat, Halloween, Julekoncert i Nibe Kirke og et omfattende aktivitetsprogram omkring julen.

Det er overvejende medlemmerne, der ved repræsentation i en lang række arbejdsgrupper, står for at arrangere disse aktiviteter, og i det forløbne år har de haft bistand på timebasis af Per Langgaard, der i Bjarne Svendsens årsberetning fik en velfortjent tak for sin indsats.

Til handelsforeningens bestyrelse nyvalgte de kanp 40 deltagere Bjørn Drejer (Spar Nord) og genvalgte Dennis Kær (fa. Blossom) samt Lars Andersen (Café Bedste). Gert Jensen (Mundgodt) og Ninette Nibe Tindal Holme (Malou) nyvalgtes som suppleanter.

Læs hele Nibe Avis' dækning af handelsforeningens generalforsamling i den kommende trykte udgave af Nibe Avis.