Det bliver området omkring Stadionhaven og anlægget i Nørregade i Nibe, der kommer til at danne ramme omkring historiens første Stafet For Livet i Nibe. Stafet For Livet Nibe er et indsats-arrangement i samarbejde mellem en lokal initiativgruppe og Kræftens Bekæmpelse. Stafetten afvikles i perioden lørdag d. 9. sept. kl. 12. til søndag d. 10. sept. kl. 12 og bliver dermed, som tidligere nævnt, afholdt i byens smukke og centrale rammer.
 
Nørregade afspærres
Da vi ønsker at anvende både byens historiske anlæg og Stadionparken, så bliver det nødvendigt, at afspærre Nørregade op til, under og efter stafetten. – Vi vil gerne gøre stafetten unik og enestående med disse rammer, men det kræver altså, at deltagerne ikke skal sno sig mellem bilerne i Nørregade. Sikkerheden frem for alt. Vi håber byens borgere har forståelse for dette trafikale indgreb, siger John Borg, der er formand for Nibes styregruppe i Stafet For Livet .

De første hold er dannet
– Vi sætter stor pris på, at de første hold allerede er dannet. Vil du ikke selv lave et hold eller har du ikke et hold at repræsentere, så bliver der oprettet et åbent hold, som du kan tilmelde dig. Se holdet, de andre allerede tilmeldte hold eller tilmeld dit/jeres hold på www.stafetforlivet.dk/nibe.
Saml din vej, din klasse, dit håndboldhold, familien, vennerne og/eller?? Mulighederne er mange, og effekten stor. Det eneste du skal gøre er som sagt, at tilmelde dig under ”Nibe-stafetten” på stafetforlivet.dk og så betale de 100 kr. for at deltage – dog kun 50 kr. for deltagere under 18 år. Herefter gør du allerede en enorm forskel, lyder opfordringen fra John Borg.

Husk du kan læse meget mere om Stafet For Livet Nibe i gruppen https://www.facebook.com/StafetForLivetNibe/