I weekenden den 9. – 10. september arrangeres for første gang »Stafet For Livet« i Nibe.

Kræftens Bekæmpelse i Danmark har udarbejdet konceptet og står bag arrangementet. I 2017 deltager Nibe, og i skrivende stund har ikke mindre end 20 hold tilmeldt sig.
- Et hold kan bestå af arbejdskolleger, familiemedlemmer, venner, sportsklubber eller noget helt andet. Vi ved at der arbejdes med flere hold og det vil være rigtig dejligt, hvis tilmelding af hold og holdkaptajn sker nu, så vi kan komme med i den videre planlægning. Hurtig tilmelding sikrer også, at man får al den viden, som man har brug for til weekenden, udtaler Anna Hansen fra styregruppen, hvor hun er ansvarlig for holdene.
Vi har talt med Tove og Jørgen Nikolajsen, der var nogle af de første til at tilmelde et hold. De har de to foregående år deltaget i arrangementet i Aalborg, men er nu glade for at kunne deltage i Nibe og være blandt kendte mennesker.
Adspurgt om, hvorfor de deltager også i år, faldt svaret prompte: »Det er så fed en oplevelse« - og det blev gentaget flere gange under samtalen.
- Det kan godt være, vi trasker rundt i regnvejr, men det at være med til at kæmpe for en sag, der berører så mange familier, er det hele værd. Der er en samhørighed blandt deltagerne, der gør os glade selv under en kæmpe tordenbyge, siger Tove og Jørgen samstemmende.
Parrets familie og venner har deltaget de foregående år og deltager igen. Hvert år bliver gruppen større og større. 

Læs mere i denne uges trykte udgave af Nibe Avis:
Det bliver »en fed oplevelse«...