Gennem de seneste år har Stafet For Livet bredt sig over det ganske land. Frivillige har stået sammen i den gode sags tjeneste. Nemlig at sætte fokus på kræft og de personer, der er ramt eller har været ramt af sygdommen, at styrke troen på, at vi kan gøre en forskel, og håbet om at flere og flere helbredes fra den forbandede sygdom. 

Nu kommer Stafet For Livet også til Nibe. Nærmere bestemt i et døgn fra 9. til 10. september næste år.

Afvikles i byens »rum«
En nyligt nedsat styregruppe er i fuld gang, og satser på, at bruge byens »rum« til stafetten. John Borg – formand for den netop nedsatte styregruppe siger: – Vi ønsker at sætte vores personlige præg på stafetten i Nibe. Derfor har vi valgt at adskille Nibe fra en stor del af andre udgaver af Stafet For Livet ved at afvikle stafetten mellem byens borgere og boliger. På den måde forventer vi også, at vi kan få gjort stafetten endnu mere folkelig. Det forventes, at placeringen af Stafet For Livet Nibe kan meldes ud indenfor ganske kort tid, når tilladelserne er faldet på plads.

Seriøse mål
Styregruppen bag Stafet For Livet Nibe er ambitiøse og har sat sig det mål, at minimum 800 deltager i den første udgave af stafetten. Ligeledes er ambitionerne, at Stafet For Livet Nibe skal være en folkefest med masser af tilskuere.  
John Borg fortsætter: – Vi håber, interesserede vil søge viden via vore elektroniske platforme og senere vil tilmelde sig. 

Styregruppe bag
Formand John Borg står i front for et team af tovholdere: Peder Bach, Birgitte Bergmann, Aase Sørensen, Birthe Bach, Anders Kristensen, Anna Hansen, Jens Uggerhøj, Tove Nicolaisen, Frank Larsen og Peter Møller Madsen.