Ved de nyligt afholdte Danmariksmesterskaber i dans og hip har en håndfuld piger gjort sig strålende bemærket, og flere flotte medaljer blev hjembragt til Nibe.

Syv piger, som har gået til undervisning hos RS Dans i Nibe tog til Danmarksmesterskaber med spændte forventninger: Maria Maj Feldbæk Østervig, Kirstine Kuntz Skovfo, Stine Johanne Jensen, Freya Heuer Andersen, Anna Feldbæk Østervig, Natalia Lewicka og Nikoline Hallund Nielsen var klar til gode oplevelser og friske på at yde deres bedste for en god placering ved Danmarksmesterskaberne.

Og der blev guld at tage med hjem til Nibe! Nicoline Hallund Nielsen løb efter et sindrigt udskillingsløb af med sejren i solo Hip Hop, og sammen med Natalia Lewicka snuppede hun sølvmedaljerne i Mesterrækken Duo.

Nicolines guld-resultat betyder, at hun nu er rykket op i den række der hedder Super konkurrence, som er den bedste række nationalt - og som giver adgang til at danse »Star«, som er en international række, og er man dygtig nok kan man komme til at danse EM, så der ligger stadig masser af udfordringerne for fødderne af unge Nicoline fra Nibe ...

Nicoline Hallund Nielsen med pokalen og guldmedaljen, som hun fik for sin solo præstation ved Danmarksmesterskaberne.