For et par år siden renoverede boligforeningen de røde boligblokke i Nørregade. Nu er turen kommet til de to gule boligblokke på Gl. Stadionvej. Tag, facader og sålbænke renoveres, og svalegangene udskiftes. De nye svalegange tilføjes en mindre opholdsniche ud for hver bolig til gavn for beboerne på 1. sal. Samtidig forbedres opholdsarealerne på plænen.

– Renoveringen på Gl. Stadionvej er nødvendig og tiltrængt. Og selv om tilføjelserne kan synes små, oplever jeg stor opbakning blandt beboerne til projektet og de forbedrede muligheder for udeophold, som projektet også indebærer.

Projektet på Gl. Stadionvej er det mest synlige i denne etape af vores renoveringsplan, men den indeholder også renoveringer i flere andre af vores bebyggelser. Her taler vi om udskiftning af vinduer, af tage, sokler osv. Re­noveringerne fortsætter ind i næste år, fortæller boligforeningens formand, Bjarne Guldberg.

Det er Krogh Madsen Arkitekter A/S, der er rådgiver på opgaven, og det er TL Byg A/S, der udfører.

Omkring Enggaardens byggeplaner siger Bjarne Guldberg endvidere: – Det er sandsynligt, at kommunens godkendelse af vores byggeprojekter på Koldsmindevej og Lundevej falder endeligt på plads inden nytår. Så alt i alt har vi spændende aktiviteter at se frem til i 2018!