Vinter-udsalget i Nibe er i fuld gang, og ved lukketid søndag, som var udsalgsperiodens første dag, kunne flere af byens forretninger konstatere, at der stadig er lyst blandt kunderne til at gå på handelen - også efter en travl december, hvor dankortet har været på overarbejde.

Og det har ovenikøbet vist sig, at Nibe er blevet rigtig god til at tiltrække kunder fra både nær og fjern: - Vi har haft mange kunder fra Nibe og nærmeste omegn, men der har også været rigtig mange kunder fra for eksempel Thisted, Frederikshavn, Nørresundby og Aalborg, fortæller Lotte Andersen fra »Style4you«. - Udsalgsstarten er gået over al forventning, og vi har haft en travl dag med et yderst tilfredsstillende salg, fortæller Lotte Andersen.

Også hos »Blossom« i Genboløsgade er der tilfredshed med udsalgshandelen søndag: - Det er gået »kanongodt«, hos os siger Trine og Dennis Kær.

Herretøjsforretningen »Tøjhuset« havde også en travl dag: - Vi er meget tilfredse med starten på vinter-udsalget, siger butiksindehaver Lars Kirk Larsen.

Hele søndagen var der folk på gaden og i butikkerne, og udsalget fortsætter i de kommende mange dage, så for de der ikke nåede det under udsalgets første dag er der stadig en chance for at gøre en god handel i Nibes mange butikker.