Indbrud fra gårdsiden af Kino Nibe-bygningen efterlod betydeligt flere ødelæggelser end der var værdier for ved tyveriet.

Natten mellem fredag og lørdag var tyve på spil ved et indbrud i Kino Nibe, Skomagergade i Nibe. Tyvene havde skaffet sig adgang via en dør på bygningens bagside, hvorfra de kunne komme direkte ind i dels café området og dels operatørrummet, fortæller Heidi Gregersen, formand for Kino Nibe's bestyrelse.

Indbruddet blev opdaget lørdag morgen af en beboer i ejendommen, som ellers ikke havde hørt noget i nattens løb, hvor indbruddet er sket. Kino lukkede ned for den sidste aktivitet fredag aften ved 22-tiden, og indbruddet er så sket inden lørdag morgen ved 8-tiden, forklarer Heidi Gregersen videre.

I Kino's cafe har flere foreninger hver sine aflåste skabe, og disse er ét efter ét blevet brudt op, med henblik på at finde kontanter. Også i Kino Nibe's egen café var der et mindre beløb i kontanter, som tyvene har taget med sig – men ingen af stederne var der betydelige beløb, siger Kino-formanden til Nibe Avis. Der er desuden forsvundet nogle nummererede fribilletter til Kino Nibe – så hvis man bliver tilbudt fribilletter, er der nok lige grund til at være opmærksom på, hvor de evt. kommer fra – og så gerne kontakte os i Kino Nibe, siger Heidi Gregersen, der samtidig ærgrer sig over de mange ødelæggelser, som indbrudstyvene har forårsaget. – Der er jo ødelagt for langt mere i værdi, end de mindre beløb, som tyvene har fået med sig, slutter hun.