Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold, mødte repræsentanter for Nibe Håndboldklubs sponsorer og ledelse.

Ikke blot var det årlige møde mellem Nibe Håndboldklub og klubbens sponsorer en mulighed for at fortælle, hvordan klubben drives og hvordan det generelt står til i klubben. Det var også muligheden for deltagerne at få et indblik i dels den aktuelle situation for klubbens to seniorhold - hhv. damerne i serie 1 og herrerne i 3. division. 
Indledningsvis fortalte Andreas Sondrup fra klubbens sponsorudvalg, hvordan klubben fungerer, og hvordan man både på og uden for håndboldbanen tager nogle initiativer. Senest med vinterferiens »Hoppeland«, hvor 650 børn over to dage hyggede sig med aktivitet i Nibe Idræts- & KulturCenter.

Status for klubbens bedste seniorhold stod dame-træner Annette Jensen og herre-træner Jan Frank for.

Damerne i kamp for overlevelse i serie 1
For damernes vedkommende afslutter Annette Jensen sin første sæson som klubbens senior-træner, men hun fortalte også, at hun netop har forlænget aftalen med endnu en sæson. Klubbens bruttotrup på dame seniorsiden består af fire hold: To hold i serie 1, ét hold i serie 3 og et talentfuldt hold i U18 rækken. Alle spillere træner sammen, men trods dette er der til de enkelte hold en forholdsvis smal trup. 

Lørdagens kamp skulle stå mellem IK 1919 fra Aalborg og Nibe HK. De to hold ligger ret lige i tabellen, og hvis Nibe kunne opnå blot ét enkelt point, ville holdet være sikret endnu en sæson i serie 1 - mens Nibenitterne med et nederlag efter stor sandsynlighed skal spille om en evt. nedrykning.

Herrerne i lokalopgør mod Aalborg-hold
Herre-træner Jan Frank har trænet klubbens bedste hold gennem flere år – og ad flere omgange, men efter denne sæson slutter dette arbejde, og ny træner fra næste sæson bliver Michael Svenstrup, der hidtil har været træner for U18 holdet i Aars HK og tidligere har været træner for Løgstør HK's bedste herrehold i 3. division.
Til lørdagens kamp mod Aalborg KFUM var det ifølge Jan Frank planen at styrke forsvaret, som i perioder har været holdets akilleshæl. Hertil kommer, at man i hver eneste kamp skal være fuldt til stede, og selv den mindste fejl bliver straffet. Lørdagens modstander havde som Nibe også taget point fra rækkens tophold Løgstør - Nibe dog med en sejr og Løgstør med uafgjort, men det er et meget godt billede af, hvordan tingene kan udvikle sig, sluttede Jan Frank sit indlæg overfor sponsorerne.

Møde med eliteklubben.
Sponsormødet bød son nævnt på et indlæg af Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold, som repræsenterer Nordjyllands hovedstad i landets bedste række, og som i senest afsluttede sæson hjemførte Danmarksmesterskabet. Kendere af Jan Larsen vil vide, at han er meget dedikeret og engageret i forhold til klubben, håndboldholdet og klubbens fans og samarbejdspartnere. Og det var også med den attitude, han fortalte om, hvordan den professionelle ligaklub Aalborg Håndbold drives og hvordan håndbold-oplevelserne bogstaveligt talt er væltet ind over klubben, siden den for syv år siden blev frigjort af fodboldklubben AaB. Jan Larsen fortalte »inside« om, hvordan han fik den norske verdensstjerne Sander Sagosen tilknyttet holdet, og hvordan spilleren senere er kommet videre til fransk håndbold. Ligeledes om klubbens kampe mod de stærke europæiske hold i Champions League.

Jan Larsen fik fra bestyrelsesmedlem i Nibe HK Palle Greve en opfordring med sig om, at klubben bør arbejde tættere sammen med sine satellitklubber, herunder også Nibe Håndboldklub. – Vi skal som lokal klub ikke blot se på, at eliteklubben henter spillere hos os; vi må forvente, at det sker i aktiv dialog og med mulighed for at drage erfaringer fra eliteklubbens verden – erfaringer, som kan komme alle klubbens spillere til gode. jan larsen kvitterede for opfordringen med, at man i Aalborg Håndbold allerede er i gang med at tænke tanker i netop mén retning. Og disse tanker skal gerne blive fulgt op af aktiv handling, lovede Aalborg-direktøren.

Afslutningsvis ønskede Jan Larsen klubbens hold »god kamp«, vel vidende, at hans lavere rangerende hold, Aalborg KFUM, i dagens kamp skulle møde Nibe HK's herrer i 3. division, og med Nibe som favorit.

Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold: At drive en håndboldklub på eliteplan er hårdt arbejde. – Vi ser os ikke altid tilbage, og så kan vi ind imellem matche selv de bedste. Det er en afgørende faktor for, at Aalborg Håndbold de seneste år tilsammen er Danmarks mest vindende klub.