Nibe skoles 6. klasser kvalificerede i fjor, både et drenge og et pigehold, til DM i skolefodbold for 6. klasser i Odense. Til stævnet deltog de 14 bedste hold fra hele landet, og her var Nibe skole eneste repræsentant fra hele Nordjylland. Nibes drengehold fik desværre den værst tænkelige start på turneringen med tre nederlag på stribe, og dermed måtte de også vinke farvel til drømmen om medaljer. Drengene fik dog rettet gevaldigt op på tingene i de resterende tre placeringskampe, der alle blev vundet overbevisende, og dermed sluttede drengene på en flot 9. plads.

Nibe skoles piger startede desværre også med et nederlag, måske det var startsnerver der drillede spillerne? I hvert fald var pigerne resten af turneringen, som et forvandlet hold, der bare blev bedre og bedre, og det hele kulminerede da pigerne på flotteste vis kvalificerede sig til selveste DM finalen. 
Desværre manglede pigerne lige det sidste i finalen og måtte se sig besejret. Her fik følelserne frit spil, og det tog lidt tid før titlen, som Danmarks 2. bedste hold, blev til en vundet sølvmedlaje i stedet for en tabt guldmedalje. Meget flotte præstationer af begge hold, der på mange måder har haft en helt fantastisk tur, hvor der også er blevet stiftet nye bekendtskaber på tværs af de forskellige fodboldhold fra hele landet.

Nibe skoles 6. klasse drenge, der deltog i DM stævnet. Bagest fra venstre: Jonas Jensen, Rasmus Christensen, Valdemar Høiseth, Sejer Uggerholm, Aske Kalms, Sebastian Jellesen, Viktor Pinstrup. Forest fra venstre: Mads Steen, Noah Jørgensen, Malthe Ejersbo og Alexander Overgaard.