Børneløbet er igen i år afholdt med stor succes. Denne gang blev det afholdt ved Børnehuset Lunden i Nibe, da de var sidste års vinder.

Børneløbet er et løb, hvor 5-6 års børn i dagtilbuddet Nibe/Frejlev mødes til en hyggelig formiddag. Her dystes der på 100 meter baner, hvor børnene skal løbe så mange runder de kan på en halv time.

Pædagog Petrine Fredriksen siger: – Børnene er så klar, de giver alt hvad de har i sig og mange løber både 2 og 3 kilometer. Efter endt konkurrence får børnene juice og frugt som er sponsoreret af Guldgåsen.

Guldgåsen har også doneret pokalen, som hvert år gives til årets vinder. Vinderen i år blev igen Børnehuset Lunden, som i 2019 igen har fornøjelsen af at afholde Børneløbet.

Pædagog Camilla Haldrup slutter: – Vi glæder os til næste år hvor løbet igen afholdes. Børnene glæder sig hvert år, ligesom de voksne og så er det en dejlig dag, hvor vi får motioneret og rørt vores kroppe. Børnene får sat ansigter på kommende skolekammerater, så derfor er dagen vigtig for os, slutter hun.