150 forventningsfulde kvinder fra hele Nordjylland deltager onsdag aften i Ladies Circles årlige Intercitymøde, der er et netværksarrangement for kvinder alderen 18 til 45 år, som er en del af netværket, Ladies Circle. 

Bag arrangementet står den lokale netværksgruppe LC 116 Nibe, der bl.a. har fokus på at opbygge relationer og udvikle kendskabet til hinandens og andres livsforhold gennem netværk. Det gøres bl.a. gennem foredrag, virksomhedsbesøg og ikke mindst velgørenhed, der både støtter lokalt, nationalt og internationalt. 

Arrangementet afholdes i Lundbæk og repræsenterer hele 12 forskellige LC-klubber fra hele Nordjylland. Aftenen byder bl.a. på spisning med fokus på lokale råvarer fra Nibe og omegn samt foredrag ved debattør og forfatter Jakob Olrik, der står bag bogen »Kvinde, kend din mand«. Efterfølgende vil der være lotteri, hvor overskuddet går ubeskåret til børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland. 

LC 116 Nibe har eksisteret i 5 år, og består i dag af 13 medlemmer fra Nibe, Frejlev og Aalborg. 

LC'erne i Nibe er klar med deres første store intercitymøde, som afholdes onsdag på Nordjyllands landbrugsskole i Lundbæk.