Nibe Håndboldklub har holdt det årlige møde med klubbens sponsorer, hvor disse får lejlighed til at »kigge indenfor« og høre nærmere om hvordan klubben fungerer. Arrangementet blev krydret med god håndboldsnak og en anretning i klublokalet.

Andreas Sondrup bød velkommen, og han havde til dagen håbet, at han kunne have fået en aftale i stand med den danske håndbold verdensmester Henrik Mølgaard fra Aalborg Håndbold. Sportsdirektør Jan Larsen ville ikke genne Mølgaard til Nibe fra Århus i sin eneste fri weekend i hele foråret, hvilket der således også var forståelse for.

Bestyrelsesmedlem Jonas Haldrup berettede kort om klubbens samarbejde med Nibe Boldklub på seniorplan om billigere kontingen,t hvis man er medlem i begge klubber, og det muligvis kan udvides til også at omfatte ungdomsspillere. Klubbens medlemstal er pt. 397.

Nibe Håndboldklub har i 2018 holdt sin største håndboldskole hidtil med omkring 50 deltagere.

Michael Svenstrup, træner for herrerne i 3. division, fortalte om dagens modstander fra Hjørring i sit oplæg til kampen. Michael Svenstrup kunne blandt andet oplyse, at Hjørring i sin trup har Nicolai Leth Klinge, som tidligere har været på et kort ophold i den tyske Bundesliga hos TUSEM Essen.