Afbudsramt Nibe-mandskab på hård prøve i Gigantium.

HÅNDBOLD –serie 1, damer

Aalborg Studenterne - Nibe HK: 20-10 (8-7)

Mål for Nibe: Sarah Bach 5 mål, Anne Baand 4 mål, Marie Dalum 1 mål 

Lørdag spilede Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 i Gigantium mod Aalborg Studenterne. En lidt speciel kamp da vi er hårdt ramt af afbud, skader og sygdom, hvilket betød at vi ikke kunne stille hold med de sædvanlige spillere, fortæller Nibe-træner Annette Jensen.

Amalie Adelsen fra klubbens u18 hold sagde ja til at hjælpe, og målmand Maria Sondrup tog endnu en kamp i marken. Ligeledes trak holdleder Jeanette Nøhr i spillertrøjen og gav alt hvad hun havde sammen med resten af holdet. 

Annette Jensen beretter: – Vi var enige om, at initiativet i kampen skulle komme fra os. Vi måtte prøve at forstyrre deres spil så meget som muligt, spille hårdt i forsvaret og trække tempoet ud af kampen og spille med stor tålmodighed i angrebsspillet. 

Pigerne leverede en fantastisk præstation særligt i første halvleg. Ved pausen førte hjemmeholdet med 8-7. 
Der var fantastisk energi på banen og alle fightede 100%. 
Desværre slap kræfterne op midt i 2. halvleg, og vores forsvar var ikke så stabilt som i første halvleg. I anden halvleg formåede vi kun at score tre mål, og det er selvfølgelig ikke nok til at vinde, så vi tabte kampen 20-10. 

Jeg har stor respekt for pigernes indstilling og indsats i dagens kamp. Jeg håber, vi kan bringe samme indstilling med i de sidste kampe i sæsonen, slutter Annette Jensen.