Nibe har på kun to år manifesteret sig som en af de største og mest solide Stafet for Livet blandt landets mange stafetter.

– Det handler om engagement for sagen, og det handler naturligvis om, at flest mulige deltager i den kommende weekends Stafet fort Livet i Nibe, som nu afvikles for 3. gang. Og det handler om at indsamle penge – gerne mange – til den vigtige forskning i kræft, som danner grundlag for at hjælpe de mange, som desværre rammes – enten direkte eller ens nærmeste.

Alt dette er baggrunden for at afholde Stafet for Livet i Nibe, og der tegner sig allerede nu et solidt grundlag for dette års stafet.

Eva Kylov: Bringer hilsen fra Kræftens Bekæmpelse.

I 2017 deltog 1155, sidste år voksede dette tal til 1487, og i skrivende stund for denne artikel (fredag aften) er knap 1200 tilmeldt. Der er derfor et stykke vej endnu, men det er fortsat muligt at tilmelde nye hold – eller tilmelde sig på et af de mange hold, som er opslået stafettens hjemmeside.

Sognepræst Lotte Lyngby: Taler ved lysceremonien.

Omfattende program
Der er ud over de faste elementer i stafetten – nemlig velkomsttale, fightertale, opvarming og start med fighter- runde – samt lørdag aftens lysceremoni og søndagens afslutning – et omfattende underholdningsprogram, som du finder HER: PROGRAM.

 

Lynge Jacobsen: Årets Fightertaler.