Stafet for Livet Nibe fik sit hidtil bedste resultat.

1414 lød deltagerantallet på til årets Stafet for Livet, og igen i år var der en helt særlig stemning af sammenhold og fællesskab.

– Stafet for Livet Nibe skal tænde håb og give energi til kampen mod kræft, det skal være 24 timer hvor byen står sammen i håbet og i sorgen – og det lykkedes vi med i år, udtaler John Borg, formand Stafet for Livet Nibe.  

Det bærende for Stafetten i Nibe er, at det skal være hyggeligt og nærværende for alle, uanset om du selv kæmper eller har kæmpet mod kræft, en i din familie er mærket, eller du blot gerne vil være med. Ligeledes skal afviklingen af stafetten opleves som værende professionel og veltilrettelagt.

Efter stafettens evalueringsmøde mandag, hvor der igen var stort fremmøde af de mange frivillige, konkluderer Styregruppen, at årets stafet var en succes.

På evalueringsmødet takkede John Borg alle de frivillige, de mange sponsorer og byen, og mindede os alle om, at hvert skridt tæller.

De frivillige i Stafet For Livets styregruppe er allerede i fuld gang med planlægningen af næste års stafet. Første opgave var at få fundet en dato, så der kan blive sat kryds i kalenderen til de 24 uforglemmelige timer. Og det bliver igen i den 2. weekend i september 2020, helt eksakt lørdag den 12. september med start kl. 12 og til søndag den 13. september kl. 12.

– Vi skal også huske på at 10% af årets overskud går tilbage til lokalafdelingen i Nibe til lokale tiltag. Sidste år kom der knap 38.000 retur – stafetten gav nemlig godt 377.000 i overskud, oplyste John Borg, og han lagde dermed op til at afsløre resultatet af dette års Stafet i Nibe.

Med et deltagerantal, der var 70 lavere i år, var forventningerne til resultatet skruet ned. Det blev dog gjort til skamme, idet både sponsorer og holddeltagere steppede op og leverede det bedste resultat til dato: Det blev på 410.500 kr. til Kræftens Bekæmpelse og altså 41.000 retur til lokale aktiviteter.

Den samlede styregruppe og alle de frivillige bag arrangementet udtrykker en stor tak for en forrygende, følelsesladet og flot Stafet for Livet i Nibe 2019, slutter styregruppens formand John Borg sin udtalelse efter evalueringsmødet.