FODBOLD - Serie1, herrer

Aalborg KFUM-Nibe B 3-0 (2-0)

Gule kort: Emil Lassen og Simon Sørensen  

Nibes talentfulde trup skulle endnu engang vise sig at være klart det bedste hold, men manglende kynisme, held og dødbolde blev igen hovedpunktet fra kampen.  

En nervøs start hvor begge hold skulle se hinanden an ændrede sig løbende til Nibe overtag. Hurtige pasninger og bevægelse fik KFUM til at løbe forgæves efter Nibe men alligevel var det KFUM som først kom på tavlen. Efter 20 minutter fik de et hjørnespark hvor en helt fri spiller kunne heade til 1-0.

Nibe fortsatte det flotte spil men 10 minutter senere fik KFUM atter et hjørnespark, hvor Nibe var for passive og KFUM alt for let kunne gøre det til 2-0.

Nibe viste dog høj moral og kæmpede videre. Først lavede Gus en fantastisk aflevering i dybden til Christian Lohse som med en bedre første berøring kunne have været alene mod mål. Kort tid efter blev Nibe snydt for et kæmpe straffe begået mod Frederik Bak. Frustrationerne rørte sig på spillerne fra KFUM, hvor en af spillerne bl.a. råbta »ja, vi fører 2-0 men de er pisse gode, gør I ikke noget fra bænken taber vi«.

Stillingen holdt dog til pausen, hvorefter der i anden halveg kun var ét hold på banen, nemlig Nibe. Det ene angreb efter det andet haglede ned mod KFUM, som ikke på noget tidspunkt i 2.halveg nærmest var over midten. Den eneste gang blev dog også til et mål men Nibe fortsatte kampen igennem og viste stor holdånd og vindermentalitet. 

Assistenttræner Allan Nicolajsen udtaler: – Spillerne kæmper i 90 min og der er INTET at sætte på indsatsen. Men puha, 8 mål er gået ind, hvor de 5 er på hjørnespark.

Forsvarsgeneral Simon Sørensen kvitterer: – Vi er simpelthen ikke aggressive nok på hjørne imod os. Vi slipper vores mand og forventer sidemakkeren tager over. Det skal ændres.

Angriber Niels Rise udtaler slutteligt: – Hvor er det frustrerende, at man som hold spiller klart bedst fodbold, men modstanderen blot slår lange bolde uden at ville andet, og vinder på det.

 Næste kamp er et yderst vigtigt opgør hjemme mod RKG fredag den 23/4.