Venstre Nibe og Venstre Nørholm-Sønderholm-Frejlev har lagt foreningerne sammen og står dermed stærkere, når der er kommunalvalg i 2025.

Der findes ikke længere et Venstre Nibe og et Venstre Nørholm-Sønderholm-Frejlev. I stedet er det nu et nyt og stærkere Venstre Nibe-Frejlev.

Det blev besluttet på det nu tidligere Venstre Nibes generalforsamling for nylig, hvor de to foreninger valgte at forene kræfterne.

- Det er klart, at når vi går sammen, så er vi flere til at løfte opgaven frem mod et kommunalvalg, og på den måde står vi stærkere, sagde Torben Froberg Poulsen, der ved samme lejlighed blev valgt som formand for den nye forening.

Med sammenlægningen er foreningen oppe på små 100 medlemmer, og lokalt oplever vi heldigvis ikke samme tilbagegang, som vi har set landspolitisk, siger formanden.

Lokal indflydelse på storkommunens politik
Med det nye, styrkede set-up håber Venstre Nibe-Frejlev at kunne opstille flere lokale kandidater til det kommende valg.

- Det er ekstremt vigtigt, at vi sikrer de lokale interesser i storkommunen, så der fortsat er udvikling og fremgang i Nibe, Frejlev og opland, siger formand Torben Froberg Poulsen.

Nye ansigter i bestyrelsen
Nyvalgt til foreningen blev Lars Engemand fra det tidligere Venstre Nørholm-Sønderholm-Frejlev. Han bor i Frejlev sammen med sin familie og arbejder på Frejlev skole som teknisk serviceleder.  Lars Engemand er udpeget til næstformand.

Louise Madsgaard Christiansen er også ny i bestyrelsen som 1. suppleant. Hun bor sammen med sin familie i Barmer og arbejder som speciallærer.  Mads Sølver Pedersen, også fra det tidligere Frejlev-Sønderholm-Nørholm, blev valgt som 2. suppleant. Han er bosat i Frejlev og et til daglig direktør på Springeren – Aalborgs Maritime Museum. Suppleanterne deltager også i bestyrelsesmøderne.

Hans Thorup, mangeårigt medlem af Venstre Nibes bestyrelse og tidligere byrådsmedlem, havde valgt at stoppe i bestyrelsen. Formand Torben Froberg Poulsen takkede ham ved generalforsamling for det store engagement i foreningen og for arbejdet for Venstre.

Den øvrige bestyrelse består af Tina French Nielsen, Barmer, Erik Hovesen, Nibe, Birgitte Bergmann Kristensen, Nibe, Anne Kjærsgaard Krogh, Bislev, og Ole Nøhr Pedersen, Sebbersund.