I Lundby holder man nisserne fra døren den kommende weekend.

Der er lange traditioner bag, når Lundby Kultur- og Forsamlingshus på lørdag åbner sin 35. udgave af den årlige Kulturweekend.

Formand for Lundby Kultur- og Forsamlingshus Kirsten Lomborg, siger op til dette års udstilling:

– Vi byder på en spændende udstilling med flere arbejdende værksteder og en bred vifte af kunstnere og kunsthåndværkere, hovedsagelig fra Nord- og Midtjylland. Og der er mange nye bekendtskaber blandt den kommende weekends udstillere, understreger Kirsten Lomborg.

– Kulturweekenden er ikke noget »Julemarked« i normal forstand, og der er tradition for at gøre forsøg på at holde nisser fra døren – men julestemning er der dog alligevel, idet vi i Caféen servere gløgg, kaffe, the og forskelligt spiseligt tilbehør. Der vil være musikalsk underholdning begge dage, nemlig Malthe Nielsen og Henning Jensen lørdag og De Musikalske Smånisser søndag.

I den lille sal er der salg af juledekorationer, og også for børnene er der tegnekonkurrence.

Der er ligeledes tradition for, at en kendt eller lokal personlighed sætter nogle ord på i forbindelse med åbningen, og her vil lokalvalgte medlem af Aalborg Byråd, skolerådmand Tina French Nielsen åbne udstillingen lørdag formiddag.

 

Lokalvalgte medlem af Aalborg Byråd, rådmand Tina French Nielsen (V), åbner årets Kulturweekend i Lundby.