Det er en af de helt faste traditioner, der finder sted, når Lundby Kultur- og Forsamlingshus lørdag indbyder til årets Kulturweekend.

– Kulturen binder det hele sammen, er der ofte fremført. Og det gælder om noget i Lundby, når Lundby Kultur- og Forsamlingshus den kommende weekend fyldes med kunstnere og deres arbejder, som spænder vidt over forskellige former for håndværk og husflid m.v.

16 kunstnere stiller således op i husets sale, og der er repræsenteret så forskelligartede udtryksformer som maleri i olie og acryl, fremstilling af skindtasker, glaskunst, tekstilkunst, arbejde i drivtømmer, trædrejning, keramik, smedearbejder, filtning, børstenbinderi, stentøj og landskabsfotografering.

Foruden disse arbejdende og / eller bemandede udstillingsstande, er der permanente udstillinger i Kultur- og Forsamlingshuset.

Åbning med stor opmærksomhed
Hvert år har Lundby Kultur- og Forsamlingshus engageret en lokal åbningstaler. Sidste år var det den lokalvalgte rådmand Tina French Nielsen, og i år vil Niels Quist-Jensen, tidligere forstander ved Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk, åbne udstillingen med en tale.