Pr. 1. november er Skoda & Partner Registreret Revisionsanpartsselskab med udgangspunkter i Nibe og Løgstør blevet en del af RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. 

Skoda & Partner blev overtaget af søskendeparret revisor Connie Skoda og registreret revisor Claus Skoda i 1992, men blev grundlagt af deres far tilbage i 1964. – Det har været en vidunderlig rejse, som langt fra er slut endnu, fortæller Claus Skoda og understreger: – Vi brænder stadig for at hjælpe vore kunder bedst muligt, men som følge af de stadigt stigende lovkrav, har behovet for specialister og faglig sparring nu nået et omfang, hvor vi har valgt at blive en del af RéVision+. 

Hos RéVision+ glæder statsautoriseret revisor og indehaver René Aagesen sig til samarbejdet: – Skoda & Partner har gjort det virkelig godt igennem mange år, fortæller René Aagesen og tilføjer, at samarbejdet vil styrke rådgivning og tilstedeværelse lokalt: – Ved dette samarbejde får vi glæde af deres stærke kompetencer og store erfaring, ligesom vi styrker vores tilstedeværelse ikke blot i Nibe, Løgstør og i Aalborg, men særligt også i Aars, Aalestrup, Farsø og i resten af Vesthimmerland. Jeg har arbejdet på denne sammenlægning i flere år, og er glad for, at tidspunktet nu er rigtigt.

Som kunde hos Skoda & Partner vil kunderne fortsat blive mødt af de samme revisorer som hidtil, nu blot med et stærkere bagland, som giver mulighed for endnu bedre rådgivning.