650 festival-medhjælpere samlet til fest i Nibe.

Nibe Idræts- & KulturCenter var lørdag aften rammen om den årlige fest for festivalens mange medhjælpere, og 650 havde takket ja til at deltage i festligheden.

Aftenen blev indledt med spisning, hvor de mandlige medlemmer af Lions Club Nibe stod for madlavning og servering.
Efter introduktion af festival-konferencier Frank Megabody fik bestyrelsesformand Thomas Larsen ordet, og han roste medlemmerne i høje toner for den indsats, der blev lagt før, under og efter Nibe Festival 2016, som på alle måder blev rekordernes festival.

Festivalleder Peter Møller Madsen fulgte op med rosende og til medhjælperne – incl. klapsalver til det festival-crew, der står bag medhjælperfesten; altså festival-crew for festival-crew'et.
I forlængelse heraf kunne Peter Møller Madsen løfte sløret for, at der er lagt en udviklings strategi over tre år, som bl.a. indebærer, at der allerede fra 2018 skabes helt nye rammer for festivalens CrewPit; altså det område, hvor medhjælperne uden for deres vagter på selve festivalen har mulighed for at puste ud og more sig i et separat område.
Peter Møller Madsen sluttede med nogle ord, som han havde sat på vers – hvilket efterfølgende fik Frank Megabody til at »takke sin gud for«, at Peter Møller Madsen valgte at blive festivalleder, frem for at vi skulle opleve ham som poet!

Første indslag i medhjælperfestens underholdning blev lagt i hænderne på en særdeles veloplagt komiker Jan Gintberg, som tog hele hallens publikum med storm. Lige fra de underspillede, over små-frække til tæer-krummende til lettere pinlige emner blev behandlet. Herunder spottede Jan Gintberg også integrationsminister Inger Støjberg blandt aftenens publikum, og hun fik lige en gang særbehandling fra Gintbergs univers, hvilket bragte de helt store latterbrøl frem fra såvel publikum som fra ministeren selv.

Efter disse indslag var der dømt bar, dans og hyggeligt samvær, og hermed var begge haller i Idræts- & KulturCentret bragt i anvendelse; flot pyntet med røde hjerter, der er festivalens nyeste symbol – og dæmpet, rød belysning, der skabte en flot ramme og en hyggelig atmosfære til de festlige timer. Her stod Tournesol, Die Herren, Tennis og diskoteksmusik for.

Festivalleder Peter Møller Madsen roste medhjælperne for deres indsats – og løftede sløret for et nyt koncept for CrewPitten, medhjælpernes »fristed« under selve festivalen.
Komiker Jan Gintberg slog den festlige tone an med et stand-up show, der begejstrede publikum; herunder integrationsminister Inger Støjberg, der var på privat besøg til festen, men som ikke undgik at blive »spiddet« af Jan Gintberg.
Rammerne om festen i Nibe Idræts- & KulturCenter var sat med festlige hjerter og rød belysning.