Skal festival-formanden en tur i mudderpølen – ?

Af: Jakob Brix

En veloplagt Bryan Adams gæstede onsdag aften Nibe Festival, og satte for alvor gang i Stor Scene mens 10 års jubilarerne Suspekt i de tidlige nattetimer lukkede Stor Scene med et tændt publikum, der skrålede lystigt med.

Bestyrelsesformand Thomas Larsen berettede på pressemødet om rekord omsætning. Inden årets festival var budgettet på 3,5 mio. kr. sat optimistisk højt efter sidste års succes om onsdagen med verdenskendte Volbeat som hovednavn. På trods af det høje budget blev der slået omsætningsrekord med to procent højere omsætning i forhold til budgettet. Bestyrelsesformand Thomas Larsen har lovet at rulle sig i en stor mudderpøl, hvis torsdagens omsætningen overgår budgettet.

Festivalleder Peter Møller Madsen roser festivalgæsterne for at passe rigtig godt på hinanden, og beretter, at der ikke var nogen klippede armbånd eller andre sikkerhedsmæssige uroligheder. Thomas Larsen roser Festivalens frivillige organisation og siger de håndterede onsdagen til UG med kryds og slange. For at imødekomme de våde vejrudsigter har Nibe Festival indkøbt mere end 300 kubikmeter ekstra flis end sidste år, som de mange frivillige medarbejdere er klar til at køre ud i skoven. Yderligere har Nibe Festival lagt grus på flere stier i skoven, så festivalgæsterne får de bedst mulige forhold.

Der er torsdag lagt masser af flis ud på festivalpladsen for at imødegå gener fra store mængder regn.