Nibe Festival er en rendyrket festival, hvor livet leves 24-7 i tæt på fem døgn. Det betyder, at de mange tusinde festivalgæster skal serviceres og underholdes døgnet rundt – og ganske bredt. Det sætter vi en stor ære i at gøre, lyder det fra festivalleder og musikbooker Peter Møller Madsen– og han fortsætter:

– Livet i området Chill & Champ er et godt eksempel på de mange fester i festen, som er så vigtige. De fester, som man måske ikke har vinget af inden ankomsten til Nibe, men som blev den oplevelse, man fremover husker.

Masser af aktiviteter – masser af musik
Chill & Champ byder på hele pakken. Både den aktive, den hyggelige, den sociale og den musikalske.

Nabolejren eller vennerne kan udfordres i f.eks. beachvolley, fodboldpool, bordtennis, bordfodbold eller deltage i en af de mange pop-up konkurrencer. Man kan selvfølgelig slappe af i de mange sækkestole og på opholdsinstallationerne eller snuppe en gang brætspil i områdets lounge. I det hele taget er der lagt op til masser af hygge og selskabelighed.

Chill & Champ er stedet, hvor man kan hænge ud, men er altså også en kærkommen chance for en fed musikalsk oplevelse.

Fokus på nordjyske bands og DJ´s
I år bliver der mulighed for at opleve endnu mere musik. Den nordjyske scene udvikler sig, og derfor sætter vi fremover masser af fokus på nordjysk musik på scenen i Chill & Champ.

Peter Møller Madsen siger følgende om årets program: – Det har været vigtigt for os, at vi, bl.a. på vores campingscene i Chill & Champ, fokuserer på nordjysk musik og samtidig også på vækstlaget.

På scenen i Chill & Champ bliver det bl.a. muligt at opleve toppen af poppen på den nordjyske urbane DJ scene – leveret af Frekvens´ DJ´s – Møgelmose, Mathias Lund, Rasmus Vels, Max Puxi og Runge.

Hip hop-scenen er repræsenteret af Wolff, som i den grad leverede MAX til sen-vinterens Way Up North, Zjakalen samt Lillevangen, som var i finalen til årets Band Battle.

Hip hop-scenen er repræsenteret af Wolff, som i den grad leverede MAX til sen-vinterens Way Up North.

Rocken leveres af Niberelaterede Vest Kys, som netop har smidt singlen »Til Tonerne Af Ild« feat. Michael Falch, 2nd Strike, som vi også præsenterer på LiveCamp på sommerens Smukfest samt Kashmir inspirerede Aztek.

Og så er den nordjyske singer-songwriter – Jonas Schou langt om længe klar til Nibe, supplerer Peter Møller Madsen.

Forventeligt smider vi endnu et par nordjyske artister indenfor de kommende dage.

Følg på musikken, aktiviteterne og nyhederne via linket
Nibe Festival har til lejligheden oprettet begivenheden Chill & Champ – Nibe Festival 2018 - https://www.facebook.com/events/218290145440704/

Her kan man frem til og under festivalen følge med i musikken, underholdningen, aktiviteterne osv.

Aktivitetsområdet Chill & Champ byder på hygge og muligheder for aktiviteter.