Højt aktivitetsniveau på en fyldt Hesteplads.

Kendte man ikke til The Script, inden onsdagens koncert i Skalskoven, var der rig mulighed for at studere dem nærmere – både musikalsk og mere fysisk.

– Man tager ikke fejl, når der står et stort, internationalt navn på scenen på Nibe, har festivalleder Peter Møller Madsen tidligere sagt. Der ER altså en anden lyd end ved mange andre koncerter, og jorden gynger li'som mere under de tunge basrytmer.

Og det stemmer fint med koncerten onsdag aften, hvor irske The Script stod på Hestepladsens store scene og fyrede en koncert af, som efter publikums reaktion at dømme var i den øvre ende af karakterskalaen. Der blev sunget med og publikum svingede i den grad med på bandets rytmer og kendte strofer.

Og det hele fik et par grader mere, da bandets forsanger Danny O'Donoghue tog turen i »fotograven« foran det forreste publikum og var i helt nærkontakt – lånte en kulørt cap af en festivalgæst, mens han sang videre – og cap'en blev behørigt leveret tilbage efter lån. Senere tog han også turen helt ud blandt publikum i en korridor, som publikum selv banede for ham.

Festivalens – på papiret – største navn kom således i hus med en mindeværdig koncert, der nok skal stå i publikums erindring nogle måneder.

The Script – høj klasse på festivalens største scene.
Publikum var i den grad med – her badet i scenens kulørte projektørlys.