Af: Jakob Brix og Morten W. Søndergaard

Christian Sørensen, 19 år fra Viborg, der i øjeblikket holder sabbatår og Rasmus Fjelsø, 20 år fra Viborg, som til dagligt studerer på Aalborg Universitet var før årets festival begge Nibe Festival-jomfruer, men deres førstegangsoplevelse med Nibe Festival er en oplevelse, de ikke vil glemme.

Christian og Rasmus fortæller, at de er fire barndomsvenner, der bor i telt sammen på årets Nibe Festival. Barndomsvennerne er taget til Nibe Festival for at hygge sig, høre god musik og drikke øl sammen. Drengene har indtil videre oplevet mange koncerter på årets festival, men fremhæver Suspekt, Rasmus Seebach og Burhan G som nogle af de fedeste koncerter. Ingen af koncerterne kunne dog hamle op med det irske band The Script, som onsdag aften leverede et brag af en fest i Skalskoven. Herudover fortæller drengene fra Viborg om deres planer for resten af Nibe Festival. Her fremhæver de især Dizzy Mizz Lizzy, som spiller fredag nat kl. 00.30 på Stor Scene, som en koncert de ikke vil gå glip af. Derudover glæder Christian og Rasmus sig også til årets sidste koncert på Stor Scene, hvor Carpark North lukker lørdag kl. 00.30.

Som det fremgår af billedet, er Christian og Rasmus i gang med at bruge en af de mange faciliteter, som Nibe Festival har opstillet på Camp-områdets Chill & Champ område. Her kan man blandt andet spille beach volley eller bordfodbold, og der bliver løbende afholdt konkurrencer, eksempelvis fredag kl. 19, hvor der er ”dance off-konkurrence”. Drengene roser området og synes det er fedt at der er så stort et udvalg af aktiviteter, som man kan bruge under Nibe Festival. »Chill & Champ titlen passer godt på området, da det er meget afslappende og man kan lave lige hvad man har lyst til« fortæller Rasmus.