15 minutter gik der, så var Ude Af Kontrol helt ude af kontrol på dette års Nibe Festival. Alt for mange festglade festivalgæster ville feste med den ligeså festglade trio. – Det var desværre uundgåeligt – vi måtte stoppe koncerten på sommerens Nibe Festival. Sikkerheden frem for alt – sådan er det bare, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Publikum tog det flot – akkurat som Ude Af Kontrol. De kunne jo med rette råbe »aflyst pga. for stor succes«.

Festivalen tog skylden
–  Vi tog selvfølgelig – umiddelbart efter – skylden for, at vi ikke kom i mål den fredag nat. Vi havde jo tydeligvis fejlplaceret de tre populære festoriginaler.  Selvfølgelig sætter vi derfor et kæmpe plaster på såret og kan derfor nu løfte sløret for, at Ude Af Kontrol spiller Nibe 2019”, fortsætter Peter Møller Madsen. Ude Af Kontrol kan opleves på Blå Scene onsdag d. 3. juli kl. 21.

Det er ovenikøbet et aktuelt Ude Af Kontrol, som festivalen nu sætter på plakaten. Trioen har i senefteråret udgivet »Under Al Kritik«, som bl.a. indeholder 1. singlen »Jantelov« og 14 andre højeksplosive tracks.

Få indflydelse på årets program
Hermed er festivalen ude med de første fire navne. Det er jo allerede offentliggjort, at Nephew, The Minds Of 99 samt Nik & Jay spiller Nibe 2019.

At festivalen lytter til det musikelskende publikum, viser offentliggørelsen her. Ude Af Kontrol er meget højt placeret i festivalens database over musikønsker – akkurat som Nephew, The Minds Of 99 og Nik & Jay. Det er - viahttps://nibefestival.dk/musikoensker.aspx - stadig muligt at komme med indspark til programmet til Nibe 2019, som afvikles i dagene 3. – 6. juli, slutter Peter Møller Madsen.

Ude af Kontrol - her på scenen ved Nibe Festival 2018.