FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF – Aars IK: 1-2 (0-1)

Målscorer for RIF,1-1: Jens Holt

St. Restrup IF tog lørdag i mod Aars i sæsonpremieren i serie 3. Opvisningsbanen i Frejlev kunne være bedre, men Vor Herre var med begge hold denne dag, og sendte dejligt forårsvejr over stadion.

St. Restrup IF åbnede kampen bedst, hvor de rødblusede spillere formåede at lukke ned for Aars. Rasmus Hilligsøe var tæt på at bringe hjemmeholdet i fromt, men han måtte se sin afslutning tage undersiden af overliggeren. Anders Holt var også tæt på, men det blev ved »lige ved og næsten«. Efter 20 min spil, var det Aars, som kunne bringe sig i front med 0-1, stik mod spil og chancer. Hjemmeholdet pressede på resten af halvlegen, men fik ikke scoret. Derfor var stillingen forsat 0-1, da dommeren fløjtede til pause.

Anden halvleg var hjemmeholdet forsat opsatte på at få udlignet Aars’ føring. Efter 65min kom den forløsende udligning, da Jens Holt satte panden på bolden og sendte den i mål, efter en dødboldssituation. Kort efter bragte Aars sig på 1-2, da hjemmeholdets bagerste rækker blev fanget i ubalance. Christian Montoya var tæt på, at udligne Aars’ føring, mod kampens slutning, men måtte se sin afslutning passere tæt forbi målet. Således sluttede opgøret 1-2. Efter en kamp, hvor resultatet »lyver lidt«, og et uafgjort resultat ikke havde været ufortjent.