116 fodboldglade børn i alderen 8-14 år havde en fantastisk uge i fodboldens tegn. Børnene var inddelt i 7 grupper i forhold til deres alder. Der var tilknyttet 2 trænere til hver gruppe, som forestod den daglige træning fra 9-15. Alexander Sten havde ansvaret for at sætte trænerteamet, som bestod af en flok gamle Nibe drenge og piger, krydret med en god håndfuld trænerne udefra.
 For at have energi til de mange timers fodbold blev der serveret sandwich til frokost og frugtfade til formiddag og eftermiddag. Ældresagen var atter en rigtig god støtte for Nibe boldklub idet de 3-4 personer, der dagligt mødte op havde travlt med at skære frugt.

I løbet af ugen kom en repræsentant fra DBU for at besigtige forholdene. Han roste klubben for en rigtig god organisering i meget fine rammer og fremhævede den fantastiske stemning blandt børnene på fodboldskolen. Traditionen tro kom det lokale brandvæsen forbi fredag 14.30 til den afsluttende vandkamp. Trænerteamet ydede en formidabel indsats og det var med vemod at børnene takkede af og ønskede god sommer, da de modtog deres diplom for deltagelse på fodboldskolen.

Alt i alt har det været en super fed oplevelse for børnene såvel sportsligt som socialt slutter skoleleder Tore Rubak.