Den kommende weekend ruller fodbolden atter hos de lokale hold.

Der venter holdene en spændende ny sæson, hvor der efter turneringens 14 kampe skal findes op- og nedrykkere i puljerne. I den forbindelse har Nibe Avis talt med førsteholdstrænerne i hhv. Nibe B samt St. Restrup IF om sæsonopstarten:

Henrik Bruun, Nibe B serie 1
Nibe Boldklubs førsteholdstræner, Henrik Bruun, fik en fantastisk første sæson ved trænerroret i Nibe Boldklub med en oprykning til serie 1.
Henrik Bruun ser tilbage på en rigtig god sæsonopstart. Der har været mange fremmødte til træning. Der er blevet trænet godt blandt de fremmødte. Her har fokus været op den defensive del af spillet. Holdet skal blive mere kompakte, og ad den vej lukke færre mål ind. Til det har holdet »øvet« sig i tre træningskampe mod hhv. Nordens Paris (serie 3), Hornum (serie 2) og Aalborg Freja (JS). I disse kampe er holdet blevet presset godt, og det har vist Nibetræneren, at hvis holdet holder fokus kan de være med mod selv jyllandsseriehold.
På spillerfronten har holdet modtaget spillere både til bredden og førsteholdet. Anders Bødker er kommet til fra Aalborg Freja, mens spillere fra Sebber IF også har valgt at snørre fodboldstøvlerne for Nibe B. Ydermere er Carsten Christensen, tidligere reservemålmand for AaB’s superligahold, ansat som målmandstræner.
Henrik Bruun vægter de sociale dyder højt. Således er sociale arrangementer i høj kurs, hvor holdet bl.a. har udskiftet en træningsaften til fordel for et fodboldgolfarrangement. De sociale arrangementer skal gerne binde spillerne tættere sammen både på og uden for banen, og være det, som gør at spillerne vil løbe de ekstra meter for en holdkammerat når både kampe og træninger spidser til.
Omkring holdets målsætning fortæller Henrik Bruun, at målsætningen er at etablere sig i serie 1 den kommende sæson.
Nibes bedste herrehold i serie 1 indleder sæsonen på søndag hjemme mod Hadsund

Michel Valdemar, St. Restrup IF serie 3
Michel Valdemar beretter at St. Restrup IF’s førstehold er kommet meget godt i gang med forberedelserne til den nye sæson. Det er den bedste trup han har arbejdet med i sin tid i St. Restrup IF, hvor der er rigtig mange talentfulde unge spillere, som viser sig positivt frem. Både til træning og kamp. Samtidig ærgrer træneren sig over, at der allerede nu er mange afbud fra de unge spillere til sæsonen grundet militær tjenester, uddannelsesophold, udenlandsophold mv. Men fremtiden ser lys ud!
Serie 3 holdet fra St. Restrup IF har spillet rigtigt godt i træningskampene op til sæsonstarten. Tre styks er det blevet til. En 3-1 sejr over Aalborg Chang (serie 3). Sejr på 5-1 over Birkelse (serie 1) og en sejr på 7-0 over Klarup (serie 3).
Målsætningen for holdet er at forblive i serie 3 og gerne være med i toppen, men det er svært at vurdere holdets styrkeforhold i fohold til de andre modstandere, hvor flere af dem har forstærket sig voldsomt, slutter Michel Valdemar.
St. Restrup IF indleder sæsonen på lørdag hjemmebane mod Skalborg SK.